Run FOREST run
Miikka Wakkola Espoo Helsinki City Running Day

Run FOREST run

Olen aktiivinen luonnossa liikkuja ja intohimoinen purjehtija. Metsä ja meri ovat aina olleet minulle toinen koti. Niiden puolesta haastan itseni juoksemaan puolimaratonin Helsinki City Running -dayssä 19.5.2018. Haasta sinäkin itsesi meille kaikille niin tärkeiden asioiden puolesta kuten puhdas luonto ja tue arvokasta suojelutyötä!

Tule mukaan tukemaan Greenpeacen työtä ympäristön ja planeettamme hyväksi. Osallistumalla mahdollistat sen, että Greenpeace voi esimerkiksi vaikuttaa valtioiden päättäjiin ja haastaa heidät pitämään ilmastolupauksensa tai pyrkiä pysäyttämään arktisen öljynporauksen ja suojelemaan eläin- ja eliölajien elinympäristön sekä pelastamaan uhanalaisia lajeja.
Kerätty yhteensä:
Tavoite: 1 000 €
Kausi:
20.11.2017 20.5.2018
Greenpeace on kansainvälinen ympäristöjärjestö. Yli 40 vuoden ajan olemme tehneet sanoista tekoja ja puolustaneet ympäristöä. Säilyttääksemme riippumattomuutemme emme ota vastaan rahaa yrityksiltä tai valtiolta. Toiminta rahoitetaan kokonaan tavallisilta kansalaisilta saaduilla lahjoituksilla, siksi jokaisella lahjoitetulla eurolla on väliä.

Toiminta

Lahjoitukset:

Uusimmat lahjoitukset

{{don.Amount | number:0}} €
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Run FOREST run
Miikka Wakkola
{{don.MessageAnswer}}
Tällä keräyksellä ei ole vielä lahjoituksia.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close