Juoksu ympäristölle
Maria Holopainen Helsinki Helsinki City Running Day

Juoksu ympäristölle

Lähdin mukaan varainkeruukampanjaan koska haluan yhdistää rakkaan harrastukseni juoksun ja ympäristönsuojelun. Uskon, että isoinkin planeettaamme uhkaava haaste - ilmastonmuutos - on voitettavissa sinnikkyydellä ja periksiantamattomuudella, siis juoksijan mentaliteetilla. Useita maratoneja ja ultramaratoneja selättäneenä tiedän, että maaliin pääsee, vaikka usko välillä loppuisikin. Tärkeintä on pistää tossua toisen eteen ja kestää kolotus. :) Kampanjani tavoitteena on saada kokoon 200€. Lahjoitukset ovat askeleita kohti maalia.

Tule mukaan tukemaan Greenpeacen työtä ympäristön ja planeettamme hyväksi. Osallistumalla mahdollistat sen, että Greenpeace voi esimerkiksi vaikuttaa valtioiden päättäjiin ja haastaa heidät pitämään ilmastolupauksensa tai pyrkiä pysäyttämään arktisen öljynporauksen ja suojelemaan eläin- ja eliölajien elinympäristön sekä pelastamaan uhanalaisia lajeja.
Kerätty yhteensä:
Tavoite: 200 €
Kausi:
19.11.2017 18.5.2018
Greenpeace on kansainvälinen ympäristöjärjestö. Yli 40 vuoden ajan olemme tehneet sanoista tekoja ja puolustaneet ympäristöä. Säilyttääksemme riippumattomuutemme emme ota vastaan rahaa yrityksiltä tai valtiolta. Toiminta rahoitetaan kokonaan tavallisilta kansalaisilta saaduilla lahjoituksilla, siksi jokaisella lahjoitetulla eurolla on väliä.

Toiminta

Lahjoitukset:

Uusimmat lahjoitukset

{{don.Amount | number:0}} €
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Juoksu ympäristölle
Maria Holopainen
{{don.MessageAnswer}}
Tällä keräyksellä ei ole vielä lahjoituksia.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close